NCN Activiteit

19-03-2013 – Clubavond Zuidholland

webshop-webwinkelOp regelmatige basis worden clubavonden in de regio Zuid-Holland gehouden. Soms een avond met een speciaal onderwerp dan weer een avond waarbij we als Nikon liefhebbers met elkaar kunnen discussiëren over het gebruik van de camera en toebehoren of  hebben we discussies over de gebruikte techniek  bij het tot stand komen van een foto.

Dit alles in een ongedwongen sfeer en onder het genot van een drankje. Door een mix van jong en oud, en beginnende  en ervaren fotografen is het altijd weer leerzaam (maar zeker ook gezellig)om met elkaar van gedachten te wisselen.

Door de grote hoeveelheid kennis en ervaring die deze avonden altijd wel aanwezig is, is er altijd wel iemand die jou kan helpen met jou vraag.

Heb je dus o.a. vragen m.b.t. :
– je camera , flitser en dergelijke: neem je spullen mee
– software zoals ViewNX, CaptureNX enz.: neem je laptop mee.
– het Forum: Er is internet en een laptop aanwezig dus stel je vraag.

Ben je van plan een andere camera, objectief, flitser o.i.d. aan te schaffen maar zou je deze eerst wel eens willen uitproberen, doe een oproep op het forum en vraag of iemand deze wil meenemen.

Het thema van vanavond is:  Flitsen

In november vorig jaar heeft Arthur van Uden (ALE) een workshop flitsen gegeven. Vanavond gaan we eens kijken wat daarvan is blijven hangen en gaan we elkaar helpen om het flitsen (nog) beter onder de knie te krijgen. Voor degene die er in november niet bij waren: kom gerust langs en leer van degene die er wel bij waren.

Clubleden kunnen zich aanmelden voor deze clubavond door een reactie hierover achter te laten in het forum topic. Contactpersoon voor deze activiteit is: Paul Kamsteeg.

 

Geplaatst in: Activiteiten Bookmark de permalink.

Je geen reactie meer plaatsen