NCN Activiteit

20-05-2017 Workshop flitsen met Arthur van Uden

Na drie eerdere workshops eind 2016 in andere regio’s heeft Arthur van Uden (ALE) toegezegd om, na het succes van de workshop van november 2013, weer een workshop te geven in de regio Zuid-Holland/Zeeland.

Tijdens deze workshop zal Arthur uitleg geven over de verschillende flitstechnieken.
Lag in 2013 na de algemene presentatie de nadruk op portretfotografie met behulp van flitslampen en reflectie schermen, deze workshop zal na een algemeen gedeelte hoofdzakelijk worden ingevuld met het werken met de eigen flitser op de camera, waarbij gebruik wordt gemaakt van bestaand (dag)licht.

Onderstaand een citaat van Arthur:
Ik maak erg veel gebruik van mijn flitsers, sterker: bijna bij al mijn foto’s wordt wel op een of andere manier gebruik gemaakt van een Nikon flitser. Ik probeer zoveel mogelijk mijn licht te verzachten en ik bounce het licht indien dat kan. Mijn streven is altijd om iedere foto er zo natuurgetrouw uit te laten zien. Ook dat kan met behulp van flitslicht, echter daar zijn technieken voor nodig.

Zie voor alle informatie het forumdraadje of geef je op via de webshop.

Geplaatst in: Activiteiten Tags: , , , , , , . Bookmark de permalink.

Je geen reactie meer plaatsen