Jubileum Nieuws

29 jaar geleden!

Vandaag 29 jaar geleden zijn wij als vereniging officieel opgericht. Destijds onder de naam “De Nikon Historical Society”, die al snel werd gewijzigd in “Nikon Club Nederland”. De vereniging is in de loop van de tijd flink gewijzigd en gegroeid. Waar het begon als een vriendengroep met dezelfde passie en energie, bestaan we inmiddels uit zo’n 2100 leden met een vrijwilligersteam van ongeveer 35 leden, organiseren we diverse activiteiten en geven we een kwartaal magazine uit waar menig vakblad jaloers op is.

Eerste bestuur Nikon Club Nederland

Het bestuur dat de NCN op 22-12-1987 heeft opgericht. Van links naar rechts Dirk van der Toorn, Wil Grijseels, Bert en Stefanie Rosink en Jack Koolhoven

In 2017 vieren wij als vereniging dan ook het gehele jaar ons 30-jarig bestaan. Maar dat is niet alles. Komende zomer  bestaat Nikon Corporation 100 jaar en uiteraard zullen ook wij stilstaan bij dit jubileum. Er worden diverse activiteiten georganiseerd en in ons magazine en op onze website verschijnen artikelen over het verleden van de vereniging. Kortom, een jaar waar je als clublid bij wilt zijn. Nog geen clublid? Word dan nu snel lid voor het komende jubileumjaar en maak gebruik van alle leuke voordelen welke wij als club te bieden hebben.

Geplaatst in: Jubileum 30 jaar Bookmark de permalink.

Je geen reactie meer plaatsen