Partner Nieuws

Oplichters steeds actiever

Van onze partner DSV Verzekeringen ontvingen we onderstaand bericht, dat we jullie niet willen onthouden:

Sinds enige tijd constateren wij dat het aantal meldingen van oplichting toeneemt, daarom willen wij je via dit mailbericht waarschuwen voor deze vorm van oplichting. Verkopers blijken, na hun fotoapparatuur op internet te koop te hebben aangeboden, te zijn opgelicht door een potentiële koper.

Het werkt als volgt; een verkoper besluit zijn fotoapparatuur op Marktplaats (of een andere website) te koop aan te bieden. Na het plaatsen van de advertentie wordt de verkoper door een geïnteresseerde koper benaderd. Deze wint al snel vertrouwen door een afspraak met de verkoper te maken om langs te komen. De potentiële koper is vaak een persoon die keurig gekleed en welbespraakt is en toont overdreven interesse in de apparatuur.

Lees verder

Partner Nieuws

Jubileummodellen en -producten voor Nikon’s 100ste verjaardag nu verkrijgbaar!

Nikon kondigt met trots aan dat vanaf nu haar assortiment jubileummodellen en -producten ter gelegenheid van haar 100ste verjaardag op 25 juli 2017 verkrijgbaar is. De jubileummodellen en -producten kunnen tot en met 31 augustus 2017 besteld worden bij een selectief aantal officiële Nikon dealers. Een overzicht van de bijbehorende consumentenadviesprijzen inclusief BTW kan hieronder gevonden worden. Meer informatie over de diverse jubileummodellen en -producten vind je hier. Meer informatie over Nikon’s 100ste verjaardag zelf en een overzicht van erkende Nikon dealers kun je vinden op: http://www.nikon.nl/nl_NL/i-am-100-years-of-inspiration/.

Lees verder

NCN Activiteit

01-07-2017 – De langste dag

De langste dag is net geweest. Maar wij maken van 1 juli de langste dag, gedurende deze dag trekken we namelijk de nodige Limburgse registers open. We wandelen deze dag namelijk door de Limburgse natuur langs een meanderende rivier, drinken koffie op een kasteelterras en wandelen door een kasteeltuin. Daarna passeren we een natuurvijver, maken een ritje in een kabelbaan naar een Limburgse heuveltop, beklimmen een uitzichttoren, worden we rondgeleid door een fluwelengrot en fotograferen in een hoogteburcht, bezoeken we het toeristische en gezellige stadje Valkenburg, dineren we in een gezellige pub en maken we foto’s tijdens het blauwe uurtje.

Lees verder

NCN Activiteit

24-06-2017 Macrofotografiedag

Het is al weer geruime tijd geleden dat we in Oost-Nederland een Macrodag gehouden hebben. Daar was toen veel animo voor. We gaan het dus nog eens doen en wel op een prachtige locatie in een hele mooie omgeving in midden Twente. We komen samen in`t Vosseveen. Het Vosseveen is een soort “outdoor galerie”. Hier komen kunst, cultuur en natuur samen. Het geheel bestaat uit verschillende gebouwen rondom een oude boerderij en is midden in de natuur gelegen. Voor het restaurantgedeelte ligt een ruim terras met een grote beeldentuin. Rondom het geheel ligt een bos waar je al wandelend overal de kunst tegenkomt. Verder is er een grote, goed toegankelijke vijver waar, op het moment dat ik er was, allerlei insecten rondvlogen. Naast de kunst is het een prachtige plaats om aan macrofotografie in de vrije natuur te doen! Het geheel is goed toegankelijk en we mogen overal foto’s maken.


Lees verder

Partner Nieuws

Beleef het avontuur met de gloednieuwe COOLPIX W300 voor alle weertypen

Nikon introduceert de gloednieuwe COOLPIX W300, een compactcamera voor alle weersomstandigheden, die ook diep onder water kan worden gebruikt. Deze eenvoudig te gebruiken camera is perfect voor avonturiers en geschikt om een actief buitenleven, de stad en alles ertussenin vast te leggen.

Matthieu van Vliet, General Manager bij Nikon Benelux, vertelt: “Als je een beetje avontuurlijk bent aangelegd, is dit de perfecte compactcamera. Met de COOLPIX W300 kun je niet alleen de pret in het zwembad vastleggen, maar ook de schoonheid onder water tijdens het snorkelen. Je kunt zelfs filmen terwijl je bezig bent om je Advanced Open Water-duikcertificaat te halen. Het landschap fotograferen vanuit een jeep of je belevenissen op de skihellingen filmen zonder dat je je zorgen hoeft te maken over de camera. Bovendien kun je jouw avonturen via de SnapBridge-verbinding makkelijk delen op het moment dat ze plaatsvinden.”

Prijs en beschikbaarheid

De COOLPIX W300, verkrijgbaar in het zwart, oranje, geel en camouflage, is vanaf eind juni beschikbaar en de consumentenadviesprijs bedraagt €479.

Lees verder