Partner Nieuws

CameraNU.nl neemt controlerend belang in CameraTools.nl

Na een jarenlang bestaande samenwerking slaan de twee foto- en videospecialisten nu definitief de handen ineen.

Beide bedrijven zijn relatief jong, maar hebben ieder op hun eigen manier een onstuimige groei doorgemaakt en zijn nu toonaangevende spelers in de markt. In de loop der jaren is een prettige samenwerking ontstaan op het gebied van import, evenementen en enkele exclusieve merken. Dit opgebouwde vertrouwen in elkaar is nu uitgemond in deze volgende stap.

Niels Lubbers is mede-eigenaar van CameraTools.nl en vertelt over de voordelen van de coöperatie. “Het allerbelangrijkste is dat onze klanten hiervan gaan profiteren. Door een efficiëntieslag zullen we hen beter van dienst kunnen zijn, er zal meer op voorraad zijn en de online mogelijkheden zullen toenemen.” De samenwerking richt zich op de inkoop en de backoffice. CameraTools.nl zal dan ook gewoon zelfstandig blijven bestaan.

“Je vraagt je misschien af wat Urk en Apeldoorn met elkaar gemeen hebben”, aldus Wilco de Vries van CameraNU.nl, “maar dat is meer dan je denkt. Zowel CameraNU.nl als CameraTools.nl beschikt over een team van specialisten met passie voor het vak dat als doel heeft de klant de allerbeste ervaring te bieden. Op deze manier gaan wij de volle breedte van foto- en videoretail nog beter dekken.”

Over de bedrijven:
De showroom van CameraTools.nl is 500m2 en gevestigd in Apeldoorn. Het bedrijf bestaat ongeveer 10 jaar en heeft 20 mensen in dienst. De fysieke winkel van CameraNU.nl zit op Urk en heeft een oppervlakte van 800m2. In 14 jaar tijd zijn ze gegroeid van 2 naar 95 werknemers. Beide bedrijven zijn toonaangevend op e-commerce gebied door het online platform dat ze bieden.

Persbericht: Ricardo van den Burg (CameraNU.nl)

Geplaatst in: Partner Nieuws Tags: , , , , , . Bookmark de permalink.

Je geen reactie meer plaatsen