Club Aanbiedingen

Collectieve apparatuurverzekering

 

DSV-apparatuur-verzekering

Voor leden van Nikon Club Nederland is er een collectieve apparatuurverzekering bij DSV Verzekeringen, via de site apparatuurverzekering.nl. Zij bieden een collectieve verzekering aan tegen een minimumpremie van € 70,- per jaar met als voordeel een verlaagd standaard eigen risico van € 200,- naar € 100,- of 10% premiekorting bij een standaard eigen risico van € 200,- per gebeurtenis. De verzekering kent een uitgebreide dekking met aantrekkelijke premies.


Alles kan geregeld worden via de bovenstaande website; u kunt hier een premieberekening maken en zelfs de verzekering gelijk aanvragen. Wanneer u bij de aanvraag uw NCN lidmaatschapsnummer invult, kunt u aanspraak maken op het collectiviteitsvoordeel. De prolongatiedatum van de verzekering is 1 april. Eens per jaar wordt vanuit DSV een lijst met deelnemers van de collectieve verzekering naar Nikon Club Nederland gestuurd. Wij controleren dan of de deelnemers nog lid zijn van de club. Wanneer iemand geen lid meer is, wordt de verzekering omgezet in de reguliere voorwaarden.

Dekking
Uw apparatuur is All Risks verzekerd.
Gebied
De gehele wereld. Blijft u binnen Europa of alleen in Nederland dan gelden er kortingen van 30% en 37%.
Automatische dekking
Nieuw aangeschafte apparatuur is in het lopende verzekeringsjaar automatisch tot 20% van het verzekerde bedrag meeverzekerd. Hiervoor geldt een minimum van € 1.250,- en een maximum van € 12.500,-.
Eigen Gebrek
De gevolgschade van een eigen gebrek van de apparatuur zelf is standaard meeverzekerd.
Eigen risico
Er gelden kortingen voor een vrijwillig verhoogd eigen risico (standaard € 100,-).
Landmolest
Op deze verzekering is het zelfs mogelijk oorlogsrisico’s mee te verzekeren.
Verhuur
Indien je de apparatuur verhuurt kun je de schade die tijdens dit verhuur ontstaat meeverzekeren.
Regresrecht
In geval van schade kun je zelf bepalen of de schade wel of niet door de verzekeraar verhaald wordt op de veroorzaker. Hierdoor blijft de goede relatie met uw afnemers gewaarborgd.
Geplaatst in: Club Aanbiedingen Bookmark de permalink.

Je geen reactie meer plaatsen