Jubileum Nieuws

Derde kwartaal fotowedstrijd van start

Staan jouw koffers al klaar, of wacht je nog even met vakantie vieren? Als je op reis gaat de komende drie maanden mag je één ding niet vergeten: je cameratas met inhoud. Dit kwartaal staat in de jubileumfotowedstrijd namelijk het thema reisfotografie centraal. Maak jij de ultieme reisfoto en word jij deze keer de kwartaalwinnaar?

Meedoen?

Alle clubleden (behalve de juryleden) kunnen meedoen aan deze wedstrijd. Iedereen maakt evenveel kans. Bekijk nog wel even goed de voorwaarden van deze wedstrijd.

Je mag één foto per kwartaal insturen. Je stuurt de foto in via het formulier op de website. Insturen kan tot en met 30 september 2017.

Nog geen lid? Meld je dan snel aan. Lid worden heeft zo z’n voordelen.


Uitslag tweede kwartaal

Het tweede kwartaal hebben we inmiddels afgesloten. Hierin stond het thema Natuur- en Dierfotografie centraal. De jury maakt naar verwachting deze maand bekend wie de winnaar is van dit kwartaal. De winnaar ontvangt naar keuze een accessoire van een van onze samenwerkingspartners of cadeaubon te besteden bij één van die partners. De jury bestaat uit leden van de jubileumcommissie, een afgevaardigde namens de leden en een afgevaardigde van Nikon Nederland.

De kwartaalfotowedstrijd en het jubileumjaar

NCN en Nikon hebben dit jaar allebei wat te vieren: NCN bestaat 30 jaar en Nikon 100 jaar. Dat laten we niet zomaar voorbij gaan. De kwartaalfotowedstrijd is een belangrijk onderdeel van ons jubileumjaar. Ieder kwartaal kunnen leden een foto insturen rond een bepaald thema. Hiermee maken leden ieder kwartaal kans op een accessoire of een cadeaubon. Tijdens de ALV in 2018 kiezen de leden de winnaar van de wedstrijd. Hieraan doen alle foto’s mee. Deze winnaar krijgt een fotoweekend naar het Bayerische Wald of een Europese hoofdstad.

Deelnamepunten

Tijdens het jubileumjaar kunnen leden punten sparen door deelname aan activiteiten. Deelname aan deze wedstrijd levert ook punten op. Meer informatie over de deelnamepunten staat op het forum.

 

 

 

Geplaatst in: Jubileum 30 jaar Tags: , , , , , . Bookmark de permalink.

Je geen reactie meer plaatsen