Partner Nieuws

Dit weekeinde Fotofair en NCN is erbij!

Aanstaande zaterdag en zondag is het weer zover, de Fotofair.
fotofair

De Fotofair 2016 is hét foto, media en drone evenement voor foto- en videoliefhebbers, van amateur tot professional. De Fotofair wordt zowel binnen als buiten gehouden over 15ha. Met het educatieve karakter van het evenement wordt ervoor gezorgd, dat bezoekers aan het einde van de dag vol inspiratie naar huis keren.

Naast vele foto demonstraties, kunnen bezoekers terecht voor 50 lezingen en 110 workshops/masterclasses van bekende fotografen en ambassadeurs. Ook kan er gefotografeerd worden in de tenminste 15 gebouwde foto opstellingen. Daarnaast is natuurlijk de allernieuwste foto-apparatuur aanwezig met spectaculaire aanbiedingen.

Op de Fotofair is tevens alles te vinden over verrekijkers, telescopen en digiscoping.

Tekst: Fotofair.nl

 

nikonIn samenwerking met Nikon en de Fotofair zal Nikon Club Nederland aanwezig zijn tijdens dit evenement. Op de buiten stand van Nikon (nr. 49), zullen er telkens vrijwilligers aanwezig zijn om vragen over de Nikon Club te beantwoorden. Dus als u iets wilt weten over onze meer dan 2000 leden tellende club, of twijfelt u of het iets voor u is, loopt u dan zeker even bij ons langs.

Geplaatst in: Partner Nieuws Tags: , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Je geen reactie meer plaatsen