Nikon Club Jubileum event – Dag 1

Kaart wordt geladen...

Datum/Tijd
07/10/2017
09:30 - 17:00

Locatie
Kasteel Groeneveld


Het dagprogramma is op beide dagen op hoofdlijnen hetzelfde:

Kasteel Groeneveld is de locatie van ons Jubileum Event op 7 en 8 oktober

 • 09.30 uur: Ontvangst van de leden en inschrijving bij entree.
 • 10.00 uur :  Opening door de voorzitter
 • 10.30 uur:  Aanvang workshop/ Seminar
 • 13.00 uur:  Einde ochtenddeel
 • Lunchpauze
 • 14.00 uur: Aanvang workshop / seminar
 • 16.30 uur: Einde middagdeel
 • 17.00 uur: Loterij einde dag

Introducees

Introducees mogen mee naar het Event. Elk geregistreerd en betalend lid van Nikon Club Nederland mag één introducé uitnodigen voor dit Event. Ook die inschrijving moet via de webshop. De introducé moet naam en voorletters opgeven en de naam en het lidmaatschapsnummer van het lid dat hem of haar heeft uitgenodigd. Zodra de inschrijving openstaat hoor je dit van ons.

Workshops

De inleiders van de workshops en de sprekers zijn geen onbekenden in de fotowereld. Alle workshops zijn voor alle bezoekers vrij toegankelijk. Thema’s zijn onder andere: natuurfotografie, reisfotografie, lichtvormers, Urban Running, continulicht, dierenfotografie, Lightroom, fotojournalistiek, flitsfotografie, portretfotografie en Body paint brush fotografie.

Inschrijven gaat via voorinschrijving. Zodra de dagplanning bekend is laten we weten hoe de inschrijving werkt. Het maximaal aantal deelnemers verschilt per workshop.

Loterij

Deze camera kun je winnen tijdens de Jubileumloterij

Tijdens het Jubileum Event houden we een loterij waarbij je één van de Nikon 100th Anniversary Editions- camerabody’s kunt winnen. Je doet mee door in de voorinschrijving een lot te kopen voor € 5. Op het Event zelf betaal je hiervoor € 7,50. Je lidmaatschapsnummer en de betaling zijn samen je lotnummer. Alleen leden die aanwezig zijn (geweest) op Event op de dag van inschrijving kunnen meedoen. Je koopt één lot per dag. Het lot is alleen geldig op de dag waarvoor je hem hebt gekocht. Niet-leden kunnen zich ter plaatste inschrijven en de contributie betalen.

Deze exclusieve Jubileum Loterij is een initiatief van – en staat onder auspiciën van Nikon Club Nederland. Nikon Club Nederland reikt een vergelijkbare type camerabody uit als de genoemde jubileumeditie om welke reden dan ook niet kan worden uitgereikt.

Glasdag

Tijdens het Event organiseren we samen met Nikon Nederland ook de jaarlijkse Glasdag. Een Glasdag van twee dagen dus! De Glasdag is alleen voor leden.

Andere activiteiten

Op het Event is nog veel meer te doen. Hieronder een overzicht:

 • Occasionbeurs
 • Voorproefje van de Nikon Foto Academy:
 • Check &Clean (Servicepoint Nikon Nederland)
 • Wijnproeverij en workshop wijnen
 • Biologische markt
 • Oude en Nieuw: technische vragen en gebruikersvragen
 • Aanbiedingen retailpartners
 • Dagfotowedstrijd met als thema “Een impressie van de Jubileum dag rondom of in het kasteel Groeneveld”: één foto per deelnemer

Inschrijven

Inschrijven kan straks via de webshop. Zodra inschrijving is geopend laten we dat natuurlijk weten. Tijdens de inschrijving kun je ook je lunchpakket bestellen. Dit kost € 8,50. Je kunt één lunchpakket per dag per persoon bestellen.

Overig nieuws

Kwartaalfotowedstrijd

De winnaar van de eerste  kwartaal met het thema Stads- en Architectuurfotografie is bekend. Fred Wolf won met zijn foto van Hotel Intell in Zaanstad. Benieuwd naar zijn foto? Hou dan NCN Magazine in de gaten.

Het thema voor het tweede kwartaal is Natuur- en Dierenfotografie. Hiervoor kun je jouw foto nog inleveren tot 30 juni. Het derde kwartaal staat in het teken van reisfotografie. Hiervoor kun je jouw foto van 1 juli t/m 30 september inleveren. De voorwaarden staan op de jubileumwebsite.

100e fotolocatie

Ook de winnaars van de 100e fotolocatie zijn bekend. Wie dat zijn en waarom? Dat lees in het jubileumnieuws! In het NCN Magazine van juni vertellen de winnaars er meer over.

Deelnamepunten

Hoe meer je aan activiteiten deelneemt, hoe meer punten en hoe meer kans op de ballonvaart! De voorwaarden vind je op de jubileumwebsite. Meer inform

Je geen reactie meer plaatsen