Club Nieuws

Foto Verschoore nieuwe partner Nikon Club Nederland

logo_Verschoore_met adressen_NIEUW

Goed nieuws voor onze Zeeuwse en Westbrabantse leden: Nikon Club Nederland en Foto Verschoore werken vanaf 1 augustus samen. Leden krijgen niet alleen korting bij Verschoore, maar kunnen ook rekenen op aantrekkelijke evenementen in samenwerking met NCN. Hiermee is de eerste partner in de regio Zeeland en het westen van Noord-Brabant een feit.

Als betalend lid van Nikon Club Nederland kunt u vanaf 1 augustus direct gebruik maken van de kortingsregeling bij één van de vestigingen van Foto Verschoore in Zeeland of het westen van Noord-Brabant. De afspraken die we voor u hebben gemaakt vindt u op ons forum in het ledengedeelte. Daarnaast gaat Foto Verschoore in de regio samen met Nikon Club Nederland evenementen organiseren. Hierover hoort u binnenkort meer.

Voorzitter Gert van den Berg en Bestuurslid Marketing Robin Voorhamm brachten in juni een oriënterend bezoek aan de retailer. De uitkomst van dit gesprek was zo positief dat het voltallige bestuur daarna besloot de samenwerking met Foto Verschoore aan te gaan.

 

Meer weten:

Foto Verschoore

Kortingsregeling Foto Verschoore 

 

Geplaatst in: Club Nieuws Tags: , , , , . Bookmark de permalink.

Je geen reactie meer plaatsen