Jubileum

Het jaar 2017 is een bijzonder jaar voor ons! Op 22 december 2017 bestaat Nikon Club Nederland exact 30 jaar, en Nikon Corporation in Japan viert op 25 juli haar honderdste geboortejaar. Reden genoeg dus om hier een bijzonder jaar van te maken. Wat in Nederland met een aantal enthousiastelingen, een groep verzamelaars, is begonnen, is nu uitgegroeid tot een professionele vereniging van ruim 2100 leden. Daar mogen en kunnen we met zijn allen heel trots op zijn! 

Bijzondere activiteiten en acties

Daarom hebben we dit jaar een aantal bijzondere activiteiten met dito prijzen op de planning en op de planken staan. We lichten hieronder alvast een tipje van de sluier op, maar houdt de website in de gaten. Nog geen clublid? Word dan nu direct lid voor het jubileumbedrag van maar € 30,-.

Tijdens het jubileumjaar kun je ook meedoen aan:

 

Jubileum Event 7 en 8 oktober 2017

Onze kers op de verjaardagstaart is ons Jubileum Event op 7 en 8 oktober vieren we onze 30e verjaardag in Kasteel Groeneveld in Baarn. Naast de prachtige locatie bieden we ook veel interessante lezingen en workshops. Bovendien maken leden kans op een mooie Nikon-prijs.

Aanmelden

Wil je hierbij aanwezig zijn? Meld je dan aan in de webshop. Hier kun je ook één introducé aanmelden. Na aanmelding voor zaterdag en/of zondag kun jij je ook inschrijven voor workshops en lezingen op de dag(en) waarvoor je een entreebewijs hebt gekocht.

Meer weten? Bekijk dan het dagprogramma van 7 oktober en 8 oktober.

Voorwaarden

Lees hier de voorwaarden voor deelname aan de kwartaalfotowedstrijd en Deelnamepuntenwedstrijd.

Op de hoogte blijven?

Het laatste nieuws over het jubileumjaar staat op onze nieuwspagina of kijk gelijk op de jubileumupdate op de website. Hou ook NCN Magazine in de gaten.

Je geen reactie meer plaatsen