Jubileum Nieuws

Jubileumwedstrijd 100e fotolocatie

De jury is er uit en de winnaar van de wedstrijd om de 100e fotolocatie is bekend. Alle drie juryleden (waarbij voorzitter Gert van de Berg heeft waargenomen voor Daan Vasquez van Nikon Nederland) hadden de nummer één bovenaan hun lijstje staan. We zijn tot de volgende top 3 gekomen:

1. Rivierpark Spiegelwaal Nijmegen ingezonden door JDPIX.
2. Waterloopbos ingezonden door Highlander
3. Mechanisch Erfgoed Centrum ingezonden door dianakem

Johan van harte gefeliciteerd!
De vele mogelijkheden die het rivierpark Spiegelwaal biedt voor het maken van prachtige foto’s was doorslaggevend.

De tweede plaats is voor Chris. Een fotolocatie met een combinatie van natuur en industrie. Ook dit is een zeer complete fotolocatie.
Diana stuurde twee leuke fotolocaties in, maar het Mechanisch Erfgoed Centrum krijgt een verdiende derde plek. Een erg leuke fotolocatie met herkenbare zaken die een uitdaging vormen om te fotograferen.Deze locatie eindigde overigens maar nipt voor de Dom van Aken, een interessante fotolocatie uiteraard ingezonden door Maurice die onlangs twee keer een uitje hier naar toe heeft georganiseerd.
Een eervolle vermelding is er voor Patrick. Met vier ingestuurde fotolocaties deed je een flinke gooi naar de prijzen. Daarbij sprongen wat ons betreft de Vijverhof en het Max Euweplein er uit.

De drie prijswinnaars kunnen hun prijzen binnenkort thuis verwachten. Van harte gefeliciteerd. De troostprijs hebben we verloot onder de andere inzenders en deze gaat naar rovinge. Ook jij ontvangt de goodies binnenkort thuis. Alle inzenders hartelijk dank voor het delen van jullie fotolocaties.

Geplaatst in: Fotolocaties, Jubileum 30 jaar Bookmark de permalink.

Je geen reactie meer plaatsen