Jubileum Nieuws

Jubileumwedstrijd 100e fotolocatie

Zes jaar na het invoeren van het onderdeel Fotolocaties op onze website is de 99e fotolocatie geplaatst. Dus is het wachten op fotolocatie nummer 100, een leuke mijlpaal in het jubileumjaar van Nikon en de Nikon Club Nederland. We willen de 100e inzender dan ook belonen met een leuke prijs. Maar uiteraard moet dat wel een bijzondere fotolocatie zijn. Daarom hebben we het volgende bedacht:

We roepen jullie hierbij op om interessante fotolocaties in te sturen met behulp van het formulier op onze website. Zorg voor een goede omschrijving met relevante informatie en lever ook een paar fraaie foto’s aan, zodat we ook een beeld krijgen van de fotogeschiktheid.

Een jury bestaande uit Daan Vazquez van Nikon Nederland, Marileen Kolley (marileenk), de oprichter en eerste beheerder van de fotolocatie rubriek en Henk Melenhorst (Henk) de huidige beheerder van de fotolocaties zal dan bepalen welke fotolocatie als nummer 100 op het forum geplaatst zal worden.

Om jullie nog eens te prikkelen is het prijzenpakket aangepast.
Voor de winnaar van deze wedstrijd ligt een cadeaupakket klaar met o.a. een waardebon van 50 euro te besteden bij CameraTools in Apeldoorn en voor de nummer 2 is er ook een mooi cadeaupakket met o.a. een waardebon van 25 euro te besteden in de NCN webshop. Kijk voor het totale prijzenpakket even in het forumdraadje.

Alle andere ingezonden fotolocaties zullen natuurlijk ook op het forum geplaatst worden.

Deze wedstrijd is uitsluitend voor clubleden. Niet-clubleden mogen uiteraard ook een fotolocatie insturen, maar dingen niet mee naar de prijzen.

 

Geplaatst in: Fotolocaties, Jubileum 30 jaar Bookmark de permalink.

Je geen reactie meer plaatsen