Club Nieuws

Komend weekeinde FOTOFAIR – NCN is er weer bij!

Aanstaande zaterdag en zondag is het weer zover, de Fotofair.

De Fotofair 2017 op het Event Center, Beekse Bergen 1 Hilvarenbeek is hét foto, media- en drone-evenement voor alle foto- en videoliefhebbers. De Fotofair wordt zowel binnen als buiten gehouden over 15ha. Met het educatieve karakter van het evenement wordt ervoor gezorgd, dat bezoekers aan het einde van de dag vol inspiratie naar huis keren.

Naast de vele foto demonstraties, kunnen bezoekers terecht voor lezingen, workshops en masterclasses van bekende professionele fotografen. Ook kan er kamera-express-logogefotografeerd worden bij de vele fotomomenten. Natuurlijk is de allernieuwste foto-apparatuur aanwezig met spectaculaire aanbiedingen, speciaal voor de fotofair van onze verkooppartner.

Op de Fotofair is alles te vinden over verrekijkers en digiscoping. Nieuw toegevoegd is een Fotografica beurs.

Tekst: Fotofair.nl

nikonIn samenwerking met Nikon en de Fotofair zal Nikon Club Nederland aanwezig zijn tijdens dit evenement. Op de buiten stand van Nikon (nr. 51), zullen er telkens vrijwilligers aanwezig zijn om vragen over de Nikon Club te beantwoorden. Dus als u iets wilt weten over onze meer dan 2000 leden tellende club, of twijfelt u of het iets voor u is, loopt u dan zeker even bij ons langs.

Geplaatst in: Club Nieuws Tags: , , , , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Je geen reactie meer plaatsen