NCN Activiteit

Laatste kans: Airshow Oostwold 05 juni 2017

Met ruim 20.000 betalende bezoekers is de Oostwold Airshow de afgelopen jaren uitgegroeid tot het grootste evenement in de Nederlandse burgerluchtvaart.
Naast heel veel historische vliegtuigen kan je als bezoeker ook antieke trekkers, antieke voertuigen en een compleet militair (vlieg)kamp uit de Tweede Wereldoorlog bewonderen.

Onder het motto ‘Time Flies’ kan het publiek twee dagen genieten van duizelingwekkende stunts, schitterende formaties warbirds en opvallende hedendaagse vliegtuigen.

De combinatie van vliegshow, static display en alle randactiviteiten, waaronder de airmarket en de medewerking van ruim zeventig re-enactors, maken van de 9e editie van de Oostwold Airshow een perfect evenement voor jong en oud.


Met de club gaan we onder leiding van de nieuwe Regiocoordinator Dick Bins op maandag 5 juni (2e pinksterdag) op het vliegveld een leuke tijd beleven. Allereerst krijgen we een unieke rondleiding in de ochtend. Daarna zullen er diverse demonstraties worden gegeven en velen vliegtuigen en andere voertuigen te bewonderen zijn.

Schrijf je nu nog snel even in voor een kaartje voor deze dag via onze webshop. inschrijven kan tot en met 28 mei. Meer informatie over deze clubactiviteit is hier te vinden.

Geplaatst in: Activiteiten Tags: , , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Je geen reactie meer plaatsen