Club Nieuws

NCN: Win kaarten voor de fotofair

Vanuit Nikon Club Nederland mogen wij enkele kaarten voor de fotofair weggeven met dank aan Sigma Benelux en de Fotofair. Je maakt kans op deze kaarten als je meedoet aan één van de winacties!

Actie 1: Twitter of Facebook over Nikon Club Nederland
De drie personen die in de periode van 02 mei t/m 10 mei de leukste/origineelste tweet of Facebook-bericht inclusief foto verstuurd met iets aan Nikon Club Nederland gerelateerd erin en de hashtag #ncn en @nikonclubnl (of Facebook: Nikon Club Nederland getagd) erin vermeld winnen allen 1 vrijkaart op de dag naar keuze.

Actie 2: Mooiste Nikon Club Nederland Jubileum logo
In 2017 bestaan wij als club 30 jaar. Degene die voor 10 mei aanstaande het mooiste logo ontwerpt die we dan volgend jaar het volledige jaar gaan gebruiken wint 2 vrijkaarten op de dag naar keuze. Heb jij het in je? Verstuur jouw logo dan onder vermelding van “Actie 2 – Jubileum Logo NCN” naar Robin Voorhamm.

Actie 3: Het leukste landelijke uitje:
Onze nieuwe landelijke activiteitencoördinator is altijd op zoek om leuke landelijke activiteiten te organiseren. Weet jij een leuke activiteit die op meerdere plekken in Nederland gehouden kan worden? Mail dit dan voor 10 mei naar onze Landelijke Activiteiten Coördinator Fred Homburg. Degene die het beste idee heeft aangedragen wint 2 vrijkaarten op de dag naar keuze.

Alle winnaars worden bepaald door: Bestuur Nikon Club Nederland en uiterlijk op 14 mei geïnformeerd.

Geplaatst in: Club Nieuws Tags: , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Je geen reactie meer plaatsen