Club Nieuws

Nikon Club Nederland op Facebook, Twitter, LinkedIn & Google+

logo

Als club hebben we  een zeer uitgebreid forum waar bijna alles over Nikon terug te vinden is. Niet voor niets kom je in de zoekresultaten vaak een pagina op ons forum tegen als je zoekt naar een oplossing of tip voor een Nikon fotografie probleem. Sinds enkele jaren heeft onze club ook een WordPress site waarmee we het laatste nieuws eenvoudig kunnen verspreiden.

Tegelijk met deze nieuwe WordPress website zijn we met een klein team begonnen om interessant (forum) nieuws ook te gaan verspreiden via sociale media. Zo kunnen nog meer mensen kennismaken met ons forum en de voordelen van onze club.

Deze inspanningen hebben er tot geleid dat we veel fans, likes, volgers en members op verschillende sociale media platformen hebben. Deze week hebben we op Facebook meer dan 1000 likes bereikt, voor mij reden om even te kijken naar wat cijfers.

Iedereen die ons volgt, liked, +1’t en meer, dankjewel daarvoor! Jullie helpen de kennis van onze club verder te verspreiden en belangrijk verder te vergroten.

Geplaatst in: Club Nieuws Bookmark de permalink.

Je geen reactie meer plaatsen