Partner Nieuws

Nikon-NOOR Academy Workshop Amsterdam 2017

 

Nikon Europe en fotoagentschap NOOR, een collectief van ervaren en geprezen fotojournalisten en documentaire fotografen, organiseren samen de Nikon-NOOR Academy Workshop 2017. De workshop vindt plaats in Amsterdam en wordt georganiseerd voor jonge fotografen die wonen en/of werken in Nederland. Uit alle aanmeldingen worden vijftien deelnemers geselecteerd op basis van hun portfolio en fotografie achtergrond.

Tijdens de vierdaagse workshop zullen de geselecteerde deelnemers een nauwe samenwerking aangaan met drie NOOR fotografen, waarbij het ontwikkelen en bewerken van een visueel verhaal centraal staat. Tevens kunnen de deelnemers een intensieve uitwisseling verwachten rondom onderwerpen als de nuances van de internationale fotografiemarkt. De NOOR fotografen waarvan al bekend is gemaakt dat zij de workshop leiden, zijn niemand minder dan Pep Bonet en Sebastian Liste. Zo intensief samenwerken met deze grote namen in de wereld van fotografie is zeer uitzonderlijk. De derde begeleider zal binnenkort bekend worden gemaakt. De workshop is een unieke gelegenheid om te leren hoe een impactvol visueel verhaal verteld kan worden, om de eigen persoonlijke visie met betrekking tot fotografie verder te ontwikkelen en om nieuwe contacten te leggen in een intieme en interactieve omgeving van professionele fotografen en fotojournalisten.

De Nikon-NOOR Academy Workshop vindt plaats op het hoofdkantoor van Nikon Europe in Amsterdam van 28 februari tot en met 3 maart. Om kans te maken op deelname, kunnen fotografen tot 8 januari hun portfolio en motivatie inzenden. Op 26 januari worden de vijftien geselecteerde deelnemers bekendgemaakt. Deelname aan de workshop is gratis.

Voor meer informatie, ga naar: http://noorimages.com/call-for-applications-noor-nikon-academy-workshop-amsterdam/

Teksten: Grayling

Geplaatst in: Partner Nieuws Bookmark de permalink.

Je geen reactie meer plaatsen