Ledenvoordeel

Het NCN forum is een forum met duizenden geregistreerde leden en duizenden unieke bezoekers per dag. Op het NCN forum zijn diverse categorieën te vinden waarin informatie wordt gedeeld in diverse topics. Iedere geregistreerde bezoeker van het forum is in staat om topics te starten of te reageren op topics van anderen.

Als clublid heb je een aantal voordelen op het forum. Zo kun je als clublid ook topics aanmaken in de categorie “Gevraagd en Aangeboden”, waardoor je spullen t.b.v. de fotografie te koop kunt aanbieden of vragen om zaken die jij zoekt. Naast deze categorie ben je als clublid ook in staat de categorie “Informatie voor clubleden” te raadplegen. In deze categorie worden berichten vanuit het bestuur of andere organisatie onderdelen geplaatst die gericht zijn op onze betalende clubleden.

Clublid worden op het forum?

Na het aanmelden als clublid gaan er een heleboel zaken automatisch, je ontvangt al snel een clubpas met welkomstbrief. Wat niet automatisch gaat is jouw aanmelding als clublid op het forum. Hiervoor dien je zelf een account aan te maken op het forum en in je profiel in het veld Lidnummer je verkregen lidnummer in te voeren en ook het postcode veld dient hier juist te zijn ingevoerd. Deze gegevens worden binnen enkele dagen gecontroleerd en wanneer dit correct is met onze ledenadministratie wordt de status clublid toegekend.

Je geen reactie meer plaatsen