Ledenvoordeel

NCN Magazine

NCN Magazine, het verenigingsblad van Nikon Club Nederland, verschijnt vier keer per jaar. Je vindt er artikelen over Nikon-historie, ervaringen met Nikon-producten, verslagen van de bijeenkomsten en agenda, melding van nieuwe Nikon-producten, en gebruikstips. Het blad wordt gemaakt voor en door leden van de club. Zo delen we samen het plezier van fotograferen. Vragen en opmerkingen over het clubblad kun je sturen naar de redactie.

Cover NCN Magazine maart 2013

Inhoud van de verschenen uitgaven:

Insturen artikelen

NCN Magazine wordt gemaakt voor en door leden.  Ieder lid van de Nikon Club Nederland kan een artikel opsturen (in Word-formaat) naar het verenigingsadres (usb-stick of CD-rom), maar bij voorkeur per e-mail of WeTransfer (naar bladredactie@nikon-club-nederland.nl) U kunt de artikelen en het beeldmateriaal ook inleveren via het formulier op deze website. Let bij het inleveren van een artikel op de aanleverspecificaties.

Adverteren

Neem dan per email contact op met onze coördinator marketing.

Hoe ontvang ik NCN Magazine?

Je ontvangt het magazine als je (hoofd)lid bent van de Nikon Club Nederland. Als je net  lid bent geworden, ontvang je binnenkort jouw lidmaatschapspas. Daarnaast ontvangen nieuwe leden die zich voor 1 augustus 2017 inschrijven, het NCN Magazine van maart en juni gratis. Nieuwe leden die zich na 1 augustus 2017 inschrijven, ontvangen het NCN Magazine van september en december gratis.

Als je lid blijft gaat u gewoon mee in de verzending van ieder magazine van het jaar dat u lid bent. Dit zijn de voorwaarden voor het lidmaatschap.

Je geen reactie meer plaatsen