Ledenvoordeel

Nikon Club Nederland heeft met een aantal retailers en andere partners samenwerkingsovereenkomsten afgesloten. Deze overeenkomsten bestaan onder andere uit kortingen voor leden of denk ook aan bijvoorbeeld het gezamenlijk organiseren van activiteiten. De overeenkomsten met CameraNU.nl, Kamera Express, Foto de Vakman, Foto Verschoore en CameraTools is een kortingsregeling voor clubleden. Met de partner DSV Verzekeringen zitten de afspraken in collectieve kortingen en aangepaste regeling. Hieronder vindt u het totaal overzicht per partner. Voor alle retailers of partners geldt dat voordelen alleen worden gegeven op basis van het tonen van een geldige clubpas.

 

Cameratools-showroom-2015+logo

Op vertoon van een geldige NCN clubpas krijgen leden van Nikon Club Nederland in de winkel van Cameratools te Apeldoorn korting op hardware en accessoires. Ook is er een online kortingsregeling actief. Naast de kortingen geeft Cameratools alle clubleden op vertoon van de clubpas tevens de mogelijkheid om één keer per kwartaal een sensor reiniging te laten uitvoeren.

De winkel van Cameratools is hier te vinden.
De meest actuele afspraken zijn hier te vinden (enkel voor clubleden).


 

 

Op vertoon van een geldige NCN clubpas krijgen leden van Nikon Club Nederland in alle winkels van Foto Verschoore kortingen op diverse productgroepen. Naast de kortingen geeft Verschoore alle clubleden op vertoon van de clubpas tevens de mogelijkheid om één keer per kwartaal een sensor reiniging te laten uitvoeren.

De winkels van Verschoore zijn hier te vinden.
De meest actuele afspraken zijn hier te vinden (enkel voor clubleden).


 

 

Xpozer Europe BV

Xpozer heeft een fotoclub pagina ontwikkeld op hun website waarbij fotografen zich kunnen aanmelden om bestellingen te plaatsen. Voor Nikon Club Nederland geldt een exclusieve kortingsregeling op alle artikelen welke Xpozer aanbiedt. De bestellingen lopen via Xpozer zelf en de service is daarom ook direct via Xpozer.

De meest actuele afspraken zijn hier te vinden (enkel voor clubleden).

foto-op-xpozer_123


 

fotodevakman
Op vertoon van een geldige clubpas krijgen leden van Nikon Club Nederland in de winkels van Foto de Vakman in Uden en Wijchen, maar ook online op de website diverse kortingen op zowel hardware als op accessoires.

De meest actuele afspraken zijn hier te vinden (enkel voor clubleden).

Vestigingen:

Foto de Vakman Uden
Marktstraat 10
5401GH Uden
T: 0413-263695
F: 0413-252110
E: verkoop@fotodevakman.nl

Foto de Vakman Wijchen
Spoorstraat 16
6602AZ Wijchen
T: 024-6416214
F: 024-6416214
E: wijchen@fotodevakman.nl


 

logo-cameranu

Op vertoon van een geldige clubpas krijgen leden van Nikon Club Nederland in de winkel van CameraNu.nl korting op diverse productgroepen.

De meest actuele afspraken zijn hier te vinden (enkel voor clubleden).

Adres:
CameraNU.nl
Het Spijk 8
8321 WT Urk

Openingstijden


 


Op vertoon van een geldige clubpas krijgen leden van Nikon Club Nederland in alle winkels van Kamera Express en online korting op diverse productgroepen.

 

De winkels van Kamera Express zijn hier te vinden.
De meest actuele afspraken zijn hier te vinden (enkel voor clubleden).


 

DSV-apparatuur-verzekering

Voor leden van Nikon Club Nederland is er een collectieve apparatuurverzekering bij DSV Verzekeringen, via de site apparatuurverzekering.nl afgesproken. Zij bieden een collectieve verzekering aan tegen een minimumpremie van € 70,- per jaar met enkele extra voordelen. Alles wordt online geregeld nadat u uw n.a.w. en clublid gegevens hebt doorgegeven.

Meer informatie? Stuur een e-mail naar info@dsv-insurance.nl of stuur uw vraag per post naar: naar DSV Assurantiegroep B.V., Postbus 75889, 1070 AW Amsterdam.


 

 

Voor meer informatie of vragen over bovenstaande regelingen stuur dan een email naar marketing@nikon-club-nederland.nl

Je geen reactie meer plaatsen