Jubileum Nieuws

Nog 5 dagen om je in te schrijven voor het Jubileum event

We tellen rap af naar het Jubileum Event. Nog maar een paar dagen te gaan. Er zijn diverse leuke workshops en activiteiten te volgen, maar het aantal plaatsen is gelimiteerd. Heb je je nog niet ingeschreven? Doe het snel, nu er nog plaatsen beschikbaar zijn. Vol = vol! en 30 september sluit de inschrijving definitief! Meer info over het gehele event is te vinden op onze jubileum pagina: http://jubileum.nikon-club-nederland.nl

Hieronder zetten we één van de workshops even in de spotlight.

Bodypaintingfotografie

Gemmy Woud-Binnendijk is een Nederlandse fotografe. Sinds maart 2016 heeft fotografie haar leven veranderd. Ze is gefascineerd door de manier waarop kunstenaars in de Gouden Eeuw gebruik maakten van het licht. Dit zien we terug in haar foto’s. Haar unieke stijl is op zijn minst ‘inspirerend’ te noemen.In samenwerking met Foto de Vakman zal zij beide dagen voor spectaculaire workshops gaan zorgen. Maak kennis met haar werk, haar manier van werken die zij deze keer toepast met twee prachtige bodypaint-modellen!
Voor u een unieke kans om samen te werken met prachtige modellen en een inspirerende topfotografe. Gemmy zal een aantal workshops verzorgen over het thema bodypaint. Altijd al eens dit type fotografie willen beoefenen? Gemmy laat met echte bodypaint modellen zien hoe leuk dit kan zijn. Deze workshop komt tot stand in samenwerking met Foto de Vakman.

Je kunt je nog steeds inschrijven voor deze workshop via deze link naar onze webshop.

Geplaatst in: Jubileum 30 jaar Tags: , , , , , , . Bookmark de permalink.

Je geen reactie meer plaatsen