Jubileum Nieuws

Nog maar 7 dagen om je in te schrijven voor het Jubileum Event en workshops!

We tellen rap af naar het Jubileum Event. Nog maar een paar dagen te gaan. Er zijn diverse leuke workshops en activiteiten te volgen, maar het aantal plaatsen is gelimiteerd. Heb je je nog niet ingeschreven? Doe het snel, nu er nog plaatsen beschikbaar zijn. Vol = vol! en 30 september sluit de inschrijving definitief! Meer info over het gehele event is te vinden op onze jubileum pagina: http://jubileum.nikon-club-nederland.nl

Hieronder zetten we één van de workshops even in de spotlight.

KidzKlix
Voor de jongsten biedt KidzKlix een leuke kennismaking met fotografie en de prachtige natuur rondom Kasteel Groeneveld. Onder begeleiding trekken de kinderen eropuit met een eenvoudig te bedienen camera die zij in bruikleen krijgen. Samen op ontdekkingstocht en de eerste beginselen van fotografie onder de knie krijgen. De winnaars maken we ongeveer een week na het Jubileum Event bekend. Deze activiteit is geschikt voor kinderen in de leeftijd van 7 t/m 12 jaar.

Kinderen zijn van harte welkom als extra introducé. Met andere woorden naast het feit dat u 1 volwassen introducee mee mag nemen, kunt u ook uw kinderen of kleinkinderen meenemen, tot maximaal 3. Zij mogen gratis mee en ontvangen ook een lunchpakket. Meer informatie of uw kind of kleinkind aanmelden kan deze link naar onze webshop.

Geplaatst in: Jubileum 30 jaar Tags: , , , , , , , , , . Bookmark de permalink.

Je geen reactie meer plaatsen