Webwinkel

Koop hier uw Nikon Club artikelen!

 

 

Bent u al NCN lid? Dan kunt u in de webwinkel clubactiviteiten reserveren of clubartikelen aanschaffen.
Voor de clubkleding geldt dat de kleding op bestelling wordt gemaakt. Iedere maandag worden de bestelling doorgegeven aan onze leverancier. Deze levert uiterlijk 1 week later de bestelling aan de webshopbeheerder. Deze verstuurt u de zending toe, zodat u binnen 14 dagen uw kledingstuk/gadget in huis moet hebben.


Bent u nog geen NCN Lid? Dan kunt u via de webwinkel een lidmaatschap aanschaffen. Zodra uw bestelling is gedaan, ontvangt u binnen 2 a 3 weken de clubpas thuis met uw lidmaatschapsnummer.
Zodra uw lidmaatschapsnummer bekend is, kunt u dit in uw forumprofiel invoeren, inclusief uw postcode en dan wordt u binnen een week ook in de webshop herkend als clublid, zodat u ook andere artikelen kunt bestellen.


Let op: Het is niet de bedoeling om bij continuering van uw lidmaatschap via de webwinkel de contributie te betalen. U ontvangt voor de betaling van de contributie jaarlijks een factuur.

Alle prijzen in deze webshop zijn in euro’s en incl. 6% of 21% btw (voor zover van toepassing). Prijswijzigingen en typefouten voorbehouden

Heeft u vragen of opmerkingen? Neem dan contact met ons op via:

shop@Nikon-club-nederland.nl
06-23693814 (alleen via whatsapp)