Hoe werkt de webwinkel?

De webwinkel van Nikon Club Nederland is bedoeld voor de verkoop van artikelen aan clubleden.  Aan niet-leden worden alleen nieuwe lidmaatschappen aangeboden.

Bent u clublid maar heeft u geen toegang tot bepaalde artikelen?

Als clublid dient u een account te hebben voor alle online software. Heeft u nog geen account? Klik dan hier om u zelf te registreren. Heeft u al wel een account, log dan hier in.

Als u een account heeft, dan weten wij nog steeds niet of u betalend clublid bent. Hiervoor dient u in uw profiel op ons forum, uw clublidnummer en uw postcode, zoals bij ons bekend in de ledenadministratie in te vullen. Één keer per week controleren wij de registraties met onze ledenadministratie en wordt de registratie clublid toegekend.

Uw forumprofiel aanvullen met uw clublidnummer en postcode kan via deze link.
Let op: Het duurt dus enkele uren voordat het controleproces wordt gedraaid en de autorisaties voor clubleden wordt toegekend. Bij nieuwe leden duurt dit enkele dagen.

Betaalmiddelen

U kunt in onze webwinkel alleen betalen door middel van Ideal (alle banken).

Contact

Heeft u vragen over artikelen in de webshop of vragen over een reeds gedane bestelling? Mailt u ons op shop@nikon-club-nederland.nl. Omdat wij werken met vrijwilligers op meerdere locaties zijn wij niet telefonisch te bereiken. Via email krijgt u zo spoedig mogelijk antwoord.

Je geen reactie meer plaatsen